Nové byty, nové příležitosti, nové způsoby zapojení se do našeho projektu!

Po úspěšném květnovém happeningu se nám ozvali majitelé bytů, noví zájemci hledající byty i další média. Moc všem děkujeme!!!

Můžeme slavit první veliký úspěch. Díky vstřícnému majiteli bezbariérově přístupného bytu, který se po přímé akci a reportážích v médiích ozval,  pro vás máme radostnou zprávu – Kačka bydlí ve svém! Její příběh zde zanedlouho přibude a to společně s rozhovorem s panem Veselovským, který poskytla pro DVTV.

Matějovi se také podařilo nalézt samostatné bydlení. Lenka má prodloužené bydlení v Jedličkově ústavu. Honza je stále v Gigabytu, kde mu to zatím vyhovuje, protože okolo sebe má lidi, které může poprosit o pomoc, když tam zrovna není asistent. Pozorně sledujte naše stránky, v sekci „Hledám bezbabyt“ kde přibývají profily lidí, kteří aktuálně shánějí spolubydlení či vlastní pronájem.

S novými byty přicházejí nové výzvy a nové možnosti, jak se můžete zapojit a pomoci nám v naší cestě za samostatným životem. Aktuálně sháníme partnery pro rekonstrukce bytů. Hledáme někoho, kdo by měl možnost poskytnou nám darem stavební materiál či nám pomoct přímo s úpravami. Také bychom velice ocenili pomoc od realitních makléřů při hledání dalších bytů.

Máme velikou radost z toho, že začínáme spolupracovat s dalšími skupinami, které se také potýkají s těžkostmi málo dostupného bydlení.

A na závěr jedna tajná informace ze zákulisí: už se pomaličku rodí další happening, na který se můžete těšit na konci září! Save the date 26.9.!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *